تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و راه های پیشگیری از آن
کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان با بیان اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار است و جزو بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان به شمار می رود گفت: باتوجه به اینکه این بیماری از طریق گزش کنه به وسیله ویروس نایرو ویروس ایجاد میشود می توان با رعایت کردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در مراسم عیدقربان و تهییه گوشت از مراکز مجاز خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.
مهندس آذریان ادامه داد: بیشترین مبتلایان به این بیماری را کارکنان کشتارگاه ها، دامداران، کشاورزان، دامپزشکان و کارکنان بیمارستان تشکیل میدهند، افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.
به گفته آذریان علائم این بیماری معمولا شامل تب بالا، سردرد، ضعف، تهوع، درد شکم و اسهال می باشد
رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان در کمیته بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهرستان گفت: عدم تماس مستقیم با خون و ترشحات دام مشکوک، نگهداری گوشت دام در یخچال به مدت 24 ساعت قبل از مصرف،تهیه گوشت از قصابی های مجاز و دارای مجوز دامپزشکی ،عدم تماس مستقیم با کنه و خودداری از له کردن آن ،حرارت و پخت مناسب گوشت مصرفی از مهمترین طرق پیشگیری از این بیماری می باشد.
comment