پلمب ۱۹ نانوایی متخلف؛ نظارت سختگیرانه بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر سلامت نان
بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹ واحد نانوایی متخلف را پلمب کردند.

به گزارش روابط عمومی-دکتر خداداد شیخزاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این خبر گفت: نظارت بر وضعیت بهداشتی نانواییها در حوزه تحت پوشش دانشگاه با هدف تأمین سلامت مردم و کنترل اصول بهداشتی بهطور مستمر در حال اجراست.
وی افزود: تمامی نانواییهای تافتون، لواش، بربری، سنگک و نانهای محلی از نظر نگهداری مواد اولیه، رعایت بهداشت فردی و اجرای دستورالعملهای ابلاغی وزارت بهداشت توسط بازرسان محیط بررسی میشوند.
دکتر شیخزاده اظهار داشت: تاکنون ۴۱۲ نمونه نان نیز از نظر میزان نمک و احتمال وجود جوششیرین مورد آزمایش قرار گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات آموزشی برای ارتقای آگاهی فعالان این صنف گفت: کلاسهای آموزشی و جلسات حضوری با محوریت بهداشت فردی، نگهداری مواد اولیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در تولید نان برای نانواها برگزار شده است.
معاون بهداشت دانشگاه تأکید کرد: این نظارتها بهصورت مستمر ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف بدون اغماض برخورد میشود تا سلامت شهروندان در اولویت قرار گیرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment