نان کامل؛ کلید گمشده تنظیم قند خون
نان کامل به دلیل داشتن فیبر بالا، تأثیر مثبتی بر کنترل قند خون دارد.

به گزارش روابط عمومی_دکتر صالحیزاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درباره نان کامل و فواید آن برای کاهش قند خون گفت: نان کامل برخلاف نانهای سفید و فرآوریشده که باعث افزایش سریع قند خون میشوند، به دلیل شاخص گلیسمی پایینتر، قند خون را بهتدریج افزایش میدهد.
وی ادامه داد: فیبر موجود در نان کامل، سرعت جذب قند را کاهش داده و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری میکند.
به گفته دکتر صالحی زاده، مصرف منظم غلات کامل میتواند به بهبود عملکرد انسولین و کاهش مقاومت به آن کمک کند.
وی گفت: فیبر بالا ی موجود در نان کامل باعث می شود تا فرد مدت بیشتری احساس سیری کند و از مصرف بیش از حد کربوهیدراتهای ناسالم جلوگیری کند.
وی افزود: مواد مغذی موجود در نان کامل، مانند منیزیم و آنتیاکسیدانها، به کاهش التهاب و تنظیم قند خون کمک میکنند.
دکتر صالحی زاده در پایان گفت: برای بهرهمندی از این فواید، توصیه میشود از نانهایی تولیدی با آرد سبوسدار که تولید آن در زاهدان شروع شده استفاده کنید.
شایان ذکر است آدرس مراکز تولید کننده این نان در زاهدان به شرح ذیل می باشد:
۱-نانوایی محمد یعقوبی بلوار پرستار
۲-نانوایی جواد خدابخشی بلوار دانشگاه
۳-نانوایی معصومه خدابخشی بلوار خرمشهر
۴-نانوایی کنیز خدابخشی خیابان امام خمینی(ره)
۵-نانوایی حمایت بلوار معلم
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان