تقدیر از همکاران محترم شاغل در بخش داخلی۳ بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع)
در حاشیه جلسه پرسش و پاسخ مجموعه کارکنان بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) از کارکنان بخش داخلی ۳ این بیمارستان تقدیر بعمل آمد.
برنامه ای به جز خدمت بیشتر و بهتر به مردم نداریم
برنامه ای به جز خدمت بیشتر و بهتر به مردم نداریم و در این مسیر از پیشنهادات، اظهار نظرها، راهنمائی ها و انتقادات سازنده همکارانمان استفاده می کنیم.
مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
ضرورت ثبت اثر انگشت با کلید f3 به هنگام استفاده از پاس شخصی توسط همکاران
مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همکاران به هنگام استفاده از پاس شخصی، قبل از خروج از اداره اثر انگشت خود را پس از فشردن کلید f3 ثبت کنند.
اطلاعیه : زمان و مکان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون بهیاری
اطلاعیه : زمان و مکان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون بهیاری
اطلاعیه : زمان و مکان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون بهیاری
استمرار فعالیت نظارتی و آموزشی بهداشت محیط برای حفظ سلامت هیات های عزاداری با بیش از ۱۰۰۰ مورد بازرسی
در راستای ارتقای سطح سلامت عزاداران حسینی فعالیت واحدهای اموزشی و نظارتی بهداشت محیط افزایش یافت.
بیماریهای سیستم تنفسی، ناهنجاری ها مادرزادی، سوانح و حوادث سه علت اصلی مرگ کودکان
سه علت اصلی مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه بیماریهای سیستم تنفسی، ناهنجاری های مادر زادی و سوانح و حوادث است.
اطلاعیه :شروع ثبت نام اینترنتی از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1398
اطلاعیه :شروع ثبت نام اینترنتی از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1398
اطلاعیه :شروع ثبت نام اینترنتی از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1398
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
کمبود برخی ملزومات پزشکی در بیمارستان ها موردی بوده و هیچ گاه منجر به تعطیلی خدمت نشده است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کمبود برخی ملزومات پزشکی در بیمارستان ها موردی بوده و هیچ گاه منجر به تعطیلی خدمت نشده است.
برپایی مراسم عزاداری حسینی در حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مراسم سوگواری ایّام ماه محرّمالحرام، ماه عزای خاندان رسالت و ماه شهادت حضرت اباعبدالله الحسین و یاران باوفایش بنا به سنت همه ساله در بخش های مختلف دانشگاه برگزار می گردد.
توصیه های مهم بهداشتی برای تهیه غذای نذری در ایام محرم
با رعایت نکات بهداشتی، سلامت غذای نذری خود را تضمین کنید.