گام های نهایی برای ریشه کنی فلج اطفال
آغاز طرح ایمن سازی تکمیلی با واکسن خوراکی منووالان تیپ ۲

گام های نهایی برای ریشه کنی فلج اطفال / آغاز طرح ایمن سازی تکمیلی با واکسن خوراکی منووالان تیپ ۲
رئیس مرکز بهداشت زاهدان با بیان اینکه همکاران ما با تمام توان در جهت بهبود و ارتقاء شاخص های بهداشتی و درمانی منطقه در حال فعالیت می باشند گفت: فلج اطفال یک بیماری ویروسی خطرناک می باشد که کودکان را خردسال را تهدید می کند، به همین منظور در راستای ایمن سازی تکمیلی، واکسن خوراکی منووالان تیپ ۲(mopv2) یا طرح قطره فلج اطفال از 25 بهمن ماه آغاز خواهد شد.
دکتر جلیل نجاتی ادامه داد: جمعیت هدف این طرح ۱۰۴۹۳۶ نفر می باشد و نزدیک به ۱۵۵۰ نفر از پرسنل و داوطلبان سلامت در قالب ۶۵۵ تیم در مناطق شهری و روستایی با حضور در مقابل منازل مردم همچون سنوات گذشته با رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی اقدام به واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال می نمایند.
وی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در اجرای این طرح گفت: درمقوله سلامت باید نگاه همگانی وجود داشته باشد و همه آحاد جامعه در آن مشارکت داشته باشند تا به ریشه کنی کامل بیمارها دست یابیم.
وی افزود: طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در دو مرحله انجام خواهد شد و اولین مرحله این طرح از تاریخ 25/11/1399 به مدت ۴ روز ومرحله دوم از تاریخ 16/12/1399 لغایت 19/12/1399 اجرا می گردد.
دکتر نجاتی خاطر نشان کرد: جلسات متعددی جهت هماهنگی و آموزش برای پزشکان و کارشناسان ناظر روستایی و شهری و مسئولین پایگاهها توسط واحد مبارزه با بیماریهای واگیر برگزار گردیده است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
نظری جهانتیغی، عباس زاده
comment