کسب رتبه 21 کشوری در ساختارهای پژوهشی توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه ساختارهای پژوهشی و تحقیقاتی موفق به کسب رتبه 21 کشوری و در معیار تولید علم موفق به کسب رتبه 25 در بین 60 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور شد.

کسب رتبه 21 کشوری در ساختارهای پژوهشی توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه ساختارهای پژوهشی و تحقیقاتی موفق به کسب رتبه 21 کشوری و در معیار تولید علم موفق به کسب رتبه 25 در بین 60 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در کشور شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، و رئیس کمیته سلامت روان ستاد بحران کرونای دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش به محققین و پژوهشگران عرصه علم و دانش و با اعلام این مطلب گفت: در راستای پیشبرد اهداف حوزه سلامت، طرح های پژوهشی متعددی در طی سال های اخیر در راستای اولویت ها و نیازهای حوزه سلامت توسط شورای پژوهش مصوب و اجریی شده است که نتایج آنها میتوانند نقش مهمی در ارتقاء فعالیت ها و اقدامات و نیز پیشرفت دانش در حوزه سلامت داشته باشند. خوشبختانه علیرغم محدودیت و چالش ها با تلاش همکاران و محققین, دانشگاه در آخرین ارزیابی انجام شده در بین همه دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی رتبه 21 و بین دانشگاه های هم تیپ رتبه دهم کشوری را کسب کرده است .
دکتر نورمحمد بخشانی در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آخرین ارزیابی که از بین معاونت های تحقیقاتی دانشگاه های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور انجام شده است اظهار داشتند : در سال اخیر علاوه بر طرح های در دست اجرای قبلی تعداد ۱۴۹ طرح جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مصوب شده که از این تعداد 38 طرح مربوط به کووید 19 می باشد و 22 مورد هم تحقیقاتی است که توسط دانشجویان اجرا می شوند، علاوه بر آن طی سال ۹۹ مرکز رشد دانشگاه موفق به تایید نهایی ۷ ثبت اختراع شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۶ عنوان مجله علمی که در پایگاه های معتبر علمی نمایه می شوند بصورت فصلنامه توسط دانشگاه منتشر می شوند و ۱۰ مرکز تحقیقاتی فعال هستند،که مرکز تحقیقات فارماکولوژی در سال جاری موفق به کسب موافقت اصولی گردیده است. همچنین برای تقویت زیر ساخت های پژوهشی و فناورانه, پارک فناوری سلامت دانشگاه در حال راه اندازی است.
دکتر بخشانی خاطر نشان نمود: یکی از اولین آزمایشگاه های تشخیصی کووید ۱۹ هم در آزمایشگاه جامع تحقیقات در سال جاری افتتاح گردیده است که نقش مهمی در تشخیص بیماری کرونا ویروس دارد.
وی در پایان از تمامی همکاران , دانشجویان و پژوهشگران عزیز که با تلاش شبانه روزی در حال خدمت رسانی و ارتقاء شاخص های بهداشتی درمانی هستند , تشکر و قدردانی نمود.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان
تهیه و تنظیم:حسین نظری
comment