بعد از ۹۵ روز اتفاق افتاد، اولین روز بدون فوت بیمار کرونا در استان سیستان و بلوچستان
در 24 ساعت منتهی به امروز شنبه 13 دی ماه 1399 هیچ مورد فوتی در بیماران کرونا مثبت در سیستان و بلوچستان نداشته ایم
بعد از ۹۵ روز اتفاق افتاد،
اولین روز بدون فوت بیمار کرونا در استان سیستان و بلوچستان
در 24 ساعت منتهی به امروز شنبه 13 دی ماه 1399 هیچ مورد فوتی در بیماران کرونا مثبت در سیستان و بلوچستان نداشته ایم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این خبر گفت: آخرین روز بدون فوت بیمار کرونا مثبت در استان 8 مهرماه 1399 و قبل از شروع موج پائیزی بیماری در استان بوده است که از آن روز تا کنون 95 روز می گذرد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری در سالروز عروج آسمانی سردار دل ها این موفقیت بزرگ را به روح بلند و ملکوتی این شهید بزرگوار تقدیم کرد و گفت: با دلی مغموم از سالروز پرواز ملکوتی سردار رشید ولایت و با اندوهی که از درگذشت بیش از هزار و 105 نفر ازهم استانی های عزیزمان در اثر بیماری کرونا داریم، این خبر افتخار آمیز را اعلام می کنیم.
وی همچنین از شناسائی 19 مورد جدید کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته و براساس معیارهای قطعی تشخیصی در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: تعداد کل موارد مثبت کرونا در استان به 26 هزار 293 عدد رسید و در حال حاضر 51 بیمار در بیمارستان های استان بستری می باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به نمایان شدن آثار اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و طرح محدودیت های هوشمند کرونائی از نخستین هفته آذرماه گفت: به لطف و عنایت خداوند، و با همکاری بخش اعظم هموطنان عزیز و مسئولیت شناسمان و در پناه تلاش ها و مجاهدت های شبانه روزی مدافعان سلامت این موفقیت نیز بر پرونده قطور افتخارات نظام بهداشت و درمان استان اضافه شد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری با تشکر از نیروها و داوطلبان بسیج مستضعفان و سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی که پا به پای مراقبان سلامت در فرایند بیمار یابی و مراقبت از بیماران کرونا مثبت حضور دارند از همکاری نهادهای اجرائی با مدیریت استانداری و فرمانداری های استان نیز تقدیر کرد.
وی در عین حال با اشاره به اخباری که در زمینه جهش های جدید ویروس کرونا در دنیا مخابره می شود این وضع را به منزله زنگ خطری برای همه افراد عنوان کرد و گفت: ، ادامه روند نزولی تعداد مبتلایان در استان هم به معنی تمام شدن دوران کرونا نیست و همچنان باید در مسیر تاب آوری و مداومت در اجرای برنامه های پیشگیرانه و حمایت از اقشار آسیب دیده از کرونا حرکت کنیم.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment