انجام آزمایش بروی 150 ماده خوراکی و آشامیدنی توسط آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در ایام نوروز 1400

انجام آزمایش بروی 150 ماده خوراکی و آشامیدنی توسط آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در ایام نوروز 1400
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه در راستای کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در ایام نوروز 1400 با حضور کارشناسان آزمایشگاه آزمایش های کامل بر روی 150نمونه ارسالی از مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صورت پذیرفته است گفت: بیشترین اقلام ارسالی به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ساندویچ، شیرینی جات، شیر، ماست و دیگر انواع لبنیات بوده است.
مهندس مریم اسلامی ادامه داد: از کل نمونه های دریافتی، 78 فرآورده پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
وی افزود: در تعطیلات نوروزی در مجموع بیش از 750 آزمون شیمیایی، میکروبی و سم شناسی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه به انجام رسیده است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
یاوری، نظری
comment