احداث 5 باب خانه بهداشت روستایی توسط بنیاد هاسب
با مشارکت بنیاد هاسب 5 باب خانه بهداشت روستایی و یک باب تسهیلات زایمانی در شهرستان سراوان و خاش احداث خواهد شد.

احداث 5 باب خانه بهداشت روستایی توسط بنیاد هاسب
با مشارکت بنیاد هاسب 5 باب خانه بهداشت روستایی و یک باب تسهیلات زایمانی در شهرستان سراوان و خاش احداث خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر خداداد شیخ زاده معاون فنی مرکز بهدشت استان با بیان این مطلب گفت: طبق توافق نامه بنیاد هاسب با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، کلنگ احداث 5 باب خانه بهداشت و یک باب تسهیلات زایمانی در شهرستان سراوان و خاش زده شد و با احداث خانه های بهداشت جمعیت بیش از 7 هزار 300 نفر از خدمات اولیه سلامت و مراقبتهای بهداشتی بهره مند خواهند شد
معاون فنی مرکز بهداشت استان ادامه داد: 4 خانه بهداشت دهان اسفندک، محله وکیلی کوهک ، پوپو هوشک و آسپیچ بالا محمدی در شهرستان سراوان و خانه بهداشت نورآباد کارواندر در شهرستان خاش تا پایان خرداد ماه 1401 احداث خواهد شد. ب
دکترسپاهیان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سراوان درمراسم کلنگ زنی خانه بهداشت آسپیچ با اشاره به این موضوع که مشارکت همگانی و حضور خیرین در پیشبرد پروژه های سلامت نقش موثری دارد، خاطرنشان کرد: اگر با مشارکت و همکاری در کنار یکدیگر خدمت کنیم، این همکاری می تواند بسیار سودمند و ارزنده باشد.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدمت به مردم شریف سراوان است، اظهار کرد: خدمت به مردم، یکی از افتخارات مهم و ارزشمند شبکه بهداشت و درمان شهرستان سراوان است.
گفتنی است: دکتر واعظ مهدوی مدیر عامل بنیاد ملی هاسب و دکتر سید محمد تقی طباطبایی عضو بنیاد هاسب در روز چهار شنبه و پنج شنبه20 و 21 بهمن ماه از شهر های خاش و سراوان بازدید کردند و کلنگ احداث 5 باب خانه بهداشت روستایی در شهرستان سراوان و خاش را بر زمین زدند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment