ابتلای حداقلی و مرگ ومیر حداقلی رسالت نظام سلامت در راستای پیشگیری از کروناست
تلاش همه جانبه برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا و ارائه خدمات تخصصی به بیماران بستری در بیمارستانها از مهمترین برنامه های نظام سلامت در راستای کنترل بیماری کرونا در کشور است.
_99374.jpg)
ابتلای حداقلی و مرگ ومیر حداقلی رسالت نظام سلامت در راستای پیشگیری از کروناست
تلاش همه جانبه برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا و ارائه خدمات تخصصی به بیماران بستری در بیمارستانها از مهمترین برنامه های نظام سلامت در راستای کنترل بیماری کرونا در کشور است.
دکتر علیرضا انصاری مقدم متخصص اپیدمیولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با برنامه میهمانی خدا اظهار داشت: قرنطینه خانگي، پرهيز از حضور در اجتماعات و رعايت فاصله گذاري فيزيكي و اجتماعي و همچنين عدم برگزاري تجمعات ( تولد، عروسي ،عزاداري و اماكن تفريحي و .....) همچنان با شدت و حساسيت باید دنبال شود.
وی ادامه داد: فاصله گذاري اجتماعي براي همه سنين توصيه مي شود ولي سالمندان بالاي ٦٠ سال بدليل خطر ابتلاي بالا و مرگ و مير نياز به مراقبت قرنطينه و توجه خاص دارند و علاوه بر آن از افرادی که دارای بیماری زمینه ای هستند باید به شدت مراقبت کنیم و سطح تماس آنان را در حال حاضر در اجتماع کاهش دهیم.
دبیر کمیته اپیدمیولو ژی کرونا گفت: قطع چرخه ویروس کرونا انسجام و عزم عمومی را می طلبد تا با مشارکت همگانی این زنجیره را قطع کنیم.
معاون دانشجوی دانشگاه گفت: داروها و اقلام مورد نیاز بیماران زمینه ای و سالمندان را در دوران کرونا برای ۳۰ روز در منزل داشته باشیم تا مجبور به خروج از منزل نباشند.
وی افزود: به حداقل رساندن نياز به خروج از منزل در سالمندان و بیماران نكته ي اساسي است، لازم است داروهاي لازم، اقلام و مواد غذایی براي حداقل ٣٠ روز در دسترس داشته باشند تا از منزل خارج نشوند و در مورد سالمنداني كه امكان حضور در جامعه را دارند و ناچار به تامين مايحتاج خودشان هستند لازم است در سوپرماركت ها، بانك هاو ساير مراكز خدمات دهی به آنان در اولويت قرار گيرد.
وی با یادآوری این نکته که، مشاركت اجتماعي عامه مردم نقش كليدي در تامين سلامت ، پيشگيري و كنترل بيماريها علي الخصوص كرونا دارد تصریح کرد: با رعايت اصول پيشگيرانه در تمامي گروههاي سني و توجه و يژه به سالمندان و گروههاي در معرض خطر ميتوانيم هم موارد ابتلا و هم موارد مرگ و مير ناشی از کرونا را كاهش دهيم.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
ابوالفضل امتحانی
comment