کنترل کیفی ۵۴۲ نمونه خوراکی و آشامیدنی در آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در پنجماهه نخست سال بیش از ۵۰۰ نمونه خوراکی و آشامیدنی در بخش میکروبی آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو زاهدان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی - دکتر عاطفه صحرایی، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در پنجماهه نخست سال جاری ۵۴۲ نمونه خوراکی و آشامیدنی از سوی واحدهای نظارت، بهداشت، واردات و اموال تملیکی در بخش میکروبی آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به بررسی نمونههای برنج وارداتی افزود: این نمونهها با هدف شناسایی آلودگیهای میکروبی متداول از جمله باکتری باسیلوس سرئوس و انواع کپکها آزمایش شدند.
دکتر صحرایی اظهار داشت: باسیلوس سرئوس یکی از شایعترین عوامل آلودگی در برنج است که با تولید سم میتواند موجب مسمومیت غذایی همراه با علائمی مانند اسهال، تهوع و استفراغ شود.
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو در پایان توصیه کرد: برنج پختهشده باید حداکثر تا یک ساعت پس از پخت مصرف شود و در صورت نگهداری، بیش از پنج روز در یخچال باقی نماند و همچنین در مصرف مجدد لازم است برنج به طور کامل حرارتدهی و داغ شود تا خطر بروز مسمومیت غذایی کاهش یابد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment