بیماری های غیرواگیر مهمترین چالش نظام سلامت است
به گزارش روابط عمومی- مهندس ایوب کرد تمینی مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: عامل بروز و افزایش بیماری های غیرواگیر تغذیه نامناسب و عدم تحرک کافی است که می توان با اصلاح سبک زندگی از بروز این بیماری ها پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: همکاران حوزه بهداشت که در بحث پیشگیری از ابتلا به بیماری ها تلاش می کنند اطلاعات لازم درخصوص تغذیه صحیح و فعالیت های ورزشی روزانه را به مردم آموزش و انتقال می دهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران که در کارگاه آموزشی تغذیه سخن می گفت افزود: هدف از برگزاری این کارگاه افزایش توان آموزشی و مهارتی همکاران جهت ارائه مشاوره و خدمات مطلوب در زمینه تغذیه صحیح می باشد.
قابل ذکر است کارگاه آموزش تغذیه به مدت دو روز از ۱۸ شهریور با ارائه عناوین مدیریت تغذیه در بیماری سل و پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف با حضور کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران ویژه بهورزان، مراقبین سلامت، کارشناسان سلامت خانواده وکارشناسان بیماری های مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان سیب و سوران برگزار شد.
comment