تشدید نظارت بازرسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در ماه محرم
با توجه به اهمیت سلامت عزاداران حسینی، بازرسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان رعایت اصول بهداشتی در روند تهیه نذورات در تکایا، موکب ها، مساجد و هیات های عزاداری را بررسی می کنند.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی _ خانم مهندس سحر شهریاری مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: باتوجه به فرارسیدن ماه محرم و لزوم حفظ بهداشت محیط در محل های برگزاری مراسم سوگواری همکاران بهداشت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و رعایت اصول بهداشتی در مساجد و هیئت ها را در دستور کار دارند
وی ادامه داد: بازرسان سلامت محیط و کار دانشگاه همچنین در بازدید از حلیم و آش فروشی ها، شیرینی فروشی ها، قنادی ها و مراکز عرضه ظروف یکبار مصرف، بر رعایت مواردی مانند بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت ابزار و تجهیزات کار نظارت می کنند.
وی افزود: شهروندان عزیز در صورت مشاهده تخلف بهداشتی از سوی هر صنفی می توانند به سامانه 190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایند و گزارش تخلف بهداشتی را به بازرسان بهداشت محیط اطلاع دهند.
comment