پایش اثربخشی طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در سطح عرضه

پایش اثربخشی طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در سطح عرضه
امسال برای اولین بار، پایش اثربخشی طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک از طریق نمونه برداری از نان و آرد نانوایی ها، در سطح عرضه اجرایی شده است.
دکتر رضا کیخا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
این طرح، در سه مرحله انجام می شود و در مجموع نمونه ها بصورت تصادفی از سطح عرضه اخذ و ارزیابی می شوند.
تا به امروز، نزدیک به 60 درصد طرح در منطقه تحت پوشش به انجام رسیده و نمونه ها توسط آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آزمون شده اند.
غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک با هدف کاهش میزان مبتلایان به کم خونی ناشی از فقر آهن در کشور، به عنوان یک طرح ملی در دهه ۸۰ آغاز شد و استان سیستان و بلوچستان نیز یکی از استانها پیشرو در اجرای این طرح می باشد.
غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در تمامی واحدهای تولیدی آرد تحت پوشش انجام می شود و معاونت غذا و دارو نیز بر روند اجرای طرح، نظارت مستمر دارد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment