نسخه نویسی الکترونیک در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) به صورت پایلوت از کلینیک تخصصی جراحی آغاز به کار می نماید

نسخه نویسی الکترونیک در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) به صورت پایلوت از کلینیک تخصصی جراحی آغاز به کار می نماید
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) در جلسه هماهنگی بین سازمانی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) و بیمه سلامت در خصوص راه اندازی نسخه نویسی الکترونیک با اعلام این خبر گفت: نسخه نویسی الکترونیک در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت علی ابن ابیطالب (ع) به صورت پایلوت از کلینیک تخصصی جراحی آغاز به کار نماید.
دکتر فرحناز میر ادامه داد: درج سوابق پزشکی بیماران، کاهش خطای پزشکی، پیشگیری از هزینه های تشخیصی درمانی ودارویی تکراری، کنترل مصرف بهینه داروها، افزایش رضایتمندی بیماران بویژه در بیماری های مزمن از جمله مزایای مطرح شده در طرح نسخه نویسی الکترونیک می باشد.
وی ادامه داد: این طرح که از سوی سازمان های بیمه از سال ۱۳۹۷به صورت رسمی در۳۱استان مطرح شده است و در همین جهت از اسفند ماه ۱۳۹۹صدور دفترچه های درمانی بیمه تامین اجتماعی و از اردیبهشت ماه سال جاری صدور دفترچه های درمانی بیمه سلامت صورت نمیپذیرد.
قابل به ذکر است پیش از این دربیمارستان رازی سراوان به عنوان اولین بیمارستان استان طرح نسخه نویسی الکترونیک آغاز گردیده است
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
عمادی، نظری
comment