نیروهای مسلح از ارکان مهم امنیت پایدار هستند، از سلامت آنان صیانت می کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارائه خدمات سلامت به نیروهای مسلح و خانواده های آنان را بعنوان یک افتخار عنوان کرد و از ارائه خدمات تخصصی به نیروهای مسلح، بسیجیان و مردم در نوار مرزی استان سیستان وبلوچستان خبر داد.
ارتقاء خدمات تخصصی سلامت در مناطق مرزی امنیت عمومی را ارتقاء می دهد.
براساس تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و تیپ سلمان ارائه خدمات تخصصی در مناطق مرزی برای هم استانی های عزیز و نظامیان و خانواده های مستقر در این مناطق تسهیل خواهد شد.
میزان مبتلایان به کرونا در استان به 941 نفر رسید، عدم رعایت اصول بهداشت ما را به وضعیت قرمز نزدیک خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از افزایش 32 موردی مبتلایان کرونا در 24 ساعت گذشته در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد؛
تا زمانی که واکسن کرونا کشف نشود و مردم واکسینه نشوند هیچکس ایمن نیست
کرونا در سیستان و بلوچستان با شیب ملایمی در حال افزایش است
از هر ظرفیتی برای نظارت و آموزش های پیشگیری از کرونا استفاده خواهیم کرد، سلامت مردم اولویت اساسی ماست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در رزمایش نظارت های بهداشت محیطی تلاش برای تامین و ارتقای سلامت مردم را از هر ظرفیت ممکن را شالوده همه فعالیت های عرصه سلامت در کشور عنوان کرد.
اسامی محل های برگزاری مراسم شب های قدر در شهر زاهدان
اسامی محل های برگزاری مراسم شب های قدر در شهر زاهدان که با نظارت ستاد بحران کرونا و با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می گردد به شرح زیر است
اطلاعیه شماره 17 ستاد بحران کرونای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
به نام خالق سلامتی با سلام و احترام خدمت تمامی هم استانی های عزیز ،
گزارش تصویری از اولین شب قدر و حال و هوای بیمارستان های خاتم الانبیاء (ص) و علی ابن ابیطالب (ع) شهر زاهدان
عبادت در "قدر خدمت"
گزارش تصویری از اولین شب قدر و حال و هوای بیمارستان های خاتم الانبیاء (ص) و علی ابن ابیطالب (ع) شهر زاهدان
افزایش بی سابقه موارد مبتلا به کرونا در استان در 24 ساعت گذشته، موارد مثبت آزمایشگاهی کرونا در استان به 909 نفر رسید.
تعداد موارد مثبت آزمایشگاهی کرونا با 42 مورد افزایش در 24 ساعت گذشته به 909 نفر در استان سیستان و بلوچستان رسید.