دکتر حبیب غزنوی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پیامی انتصاب دکتر عبدالعزیز جمشید زهی به عنوان مشاور امور مجلس سازمان غذا و داروی کشور را تبریک گفت.

دکتر حبیب غزنوی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پیامی انتصاب دکتر عبدالعزیز جمشید زهی به عنوان مشاور امور مجلس سازمان غذا و داروی کشور را تبریک گفت.
متن این پیام تبریک بدین شرح است:
همکار محترم جناب آقای دکتر عبدالعزیز جمشید زهی
سلام علیکم،
ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و به نمایندگی از همکارانتان در سراسر استان پهناور سیستان و بلوچستان، انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان مشاور امور مجلس سازمان غذا و داروی کشور را تبریک می گویم.
با توجه به تجارب ارزنده جنابعالی در مدت مدیریت شبکه بهداشت و درمان و حضور در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم شریف سراوان و با عنایت به دلسوزی شما نسبت به مردم، این جایگاه شایسته ثمرات ارزشمندی برای نظام سلامت کشور و سازمان غذا و دارو خواهد داشت.
نیک می دانید که صنایع داروئی و صنایع تبدیلی حوزه غذا با محوریت فناوری های نو و دانش بنیان، بخشی از مزیت های متعدد استان مستعد سیستان و بلوچستان است که در کمال تاسف به طور کامل به بار ننشسته و هم استانی های عزیزمان همچنان از مزایای این مزیت ها بهره کافی را نبرده اند.
ضمن تبریک مجدد به جنابعالی، از خداوند متعال برای شما و همه خدمتگزاران مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آروزی صحت و سلامت و توفیق روز افزون خدمت را دارم.
دکتر حبیب غزنوی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
جمعه 26 فرودین ماه 1401
شایان ذکر است دکتر عبدالعزیز جمشید زهی، متولد سال 1348 در شهرستان سراوان و دانش آموخته مقطع دکترای تخصصی روانپزشکی بوده و در دهه 1380 به مدت چندین سال به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان مشغول بکار بوده است.
وی دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سپری کرده و در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم شریف سراوان در مجلس شورای اسلامی انتخاب و سابقه عضویت در کمیسیون بهداشت و درمان را نیز در کارنامه خود دارد.
دکتر جمشید زهی در تاریخ 25/1/1401 با حکم دکتر بهرام دارائی، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و داور به عنوان مشاور این سازمان در امور مجلس منصوب شد.
comment