حفظ موفقیت ها و دستاوردهای پیشگیرانه نیاز به عزم جدی مردم عزیز دارد، افزایش 113 مورد جدید کرونا در استان
با آغاز طرح شهید سلیمانی و اجرای محدودیت ها موفقیت ها و دستاوردهایی حاصل شده است که حفظ این موفقیت ها نیاز به عزم جدی مردم دارد

حفظ موفقیت ها و دستاوردهای پیشگیرانه نیاز به عزم جدی مردم عزیز دارد، افزایش 113 مورد جدید کرونا در استان
با آغاز طرح شهید سلیمانی و اجرای محدودیت ها موفقیت ها و دستاوردهایی حاصل شده است که حفظ این موفقیت ها نیاز به عزم جدی مردم دارد.
دکتر قاسم میری علی آباد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با بخش خبر سیمای هامون با بیان این مطلب که در چند روز اخیر شاهد کاهش موارد بستری و سرپایی و همچنین کاهش حجم ورودی های بیمارستانها هستیم از مردم عزیز خواست مستمرا هشدارهای بهداشتی را رعایت کنند و به اصول جدی بهداشتی پایبند باشند زیرا این میزان کاهش شکننده و هر آن و با اندکی غفلت ممکن است روند افزایش یابد.
وی تجمعات و دورهمی ها را یکی از مهمترین مشکلات افزایش کرونا در استان برشمرد و افزود: بر اساس گزارش ها دورهمی ها و تجمعات عامل 80 درصد ابتلا به کرونا در استان بوده است.
وی از افزایش 113 مورد جدید کرونا در 24 ساعت گذشته در استان خبر داد و یاد آور شد: تا کنون 24 هزار و 732 نفر از هم استانی های ما به کرونا مبتلا گردیده اند.
معاون درمان دانشگاه با بیان این نکته که هنوز بیماران بد حال زیادی در بخش های مراقبت ویژه بیمارستانها بستری هستند از فوت 5 نفر از هم استانی های عزیز در بیمارستانهای استان خبر داد و به مردم توصیه کرد: همچنان به اصول پیشگیرانه بهداشتی در مسیر مبارزه با کرونا اهتمام ورزند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
ابوالفضل امتحانی
comment