تحصیل بیش از 50 دانشجوی کاردانی بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در اولین دوره آموزش کاردانی بهورزی بیش از 50 دانشجو در مراکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول به تحصیل هستند.

خبر
تحصیل بیش از 50 دانشجوی کاردانی بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در اولین دوره آموزش کاردانی بهورزی بیش از 50 دانشجو در مراکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش روابط عمومی - دکتر خداداد شیخ زاده معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به این موضوع که بهورزان به عنوان خط مقدم خدمات رسانی در حوزه سلامت در روستا ها از جایگاه ویژه ای در بین جامعه برخوردارند،افزود: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اولین دوره آموزش کاردانی بهورزی بیش از 50 دانشجو در مراکز آموزش بهورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول به تحصیل هستند و بعد از دریافت مدرک تحصیلی در خانه های بهداشت مشغول بکار می شوند.
به گفته دکتر شیخ زاده بهورزان فعال در خانه هاي بهداشت بومي هستند كه بر اساس آیین نامه جذب وپذیرش بهورز انتخاب, پذيرش و تربيت مي شوند و تربيت اين افراد در مراكز آموزش بهورزي انجام مي گيرد.
دکتر شیخ زاده افزايش پوشش ایمن سازی، كاهش ميزان بيماريهاي زنان و كودكان روستائي، كاهش ميزان مرگ و مير كودكان و مادران باردار و بالا بردن سطح آگاهي و دانش بهداشتي جوامع روستائي را از دستاوردهاي فعاليت بهورزان عنوان کرد.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: همراهی بهورزان در آموزش، بیماریابی و واکسیناسیون بیماری کرونا قابل تقدیر است.
گفتنی است اولین دوره کاردانی بهورزی با پذیرش 51 نفر از افراد بومی و واجد شرایط از خرداد ماه سالجاری آغاز شده است و این افراد پس ازطی دوره آموزشی مدرک کاردانی دریافت نموده و در خانه های بهداشت تابعه شهرستانهای زاهدان، سراوان، خاش و سیب سوران ومیرجاوه مشغول بکار خواهند شد.
روبط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
جواد علی احمد
comment