آمادگی صددرصدی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائرین حسینی(ع)
آمادگی صددرصدی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائرین حسینی(ع)
دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین استان گفت: با توجه به وقفه دوساله در اجرای پیاده روی اربعین حسینی به علت پاندمی کرونا، پیش بینی می شود جمعیت انبوهی از زائرین کشور پاکستان از مرز میرجاوه وارد استان شوند.
دکتر فریبرز راشدی ادامه داد: "اربعین به عنوان بزرگترین تجمع انبوه انسانی متحرک، نیازمند اقدامات آمادگی از سطح مدیریتی تا سطح محیطی می باشد". وی گفت بدنبال برگزاری اولین جلسه ملی کمیته بهداشت و درمان، در سطح دانشگاه نیز کمیته بهداشت و درمان تشکیل گردید و در طی چند ماه گذشته اقدامات مهمی از جمله ارزیابی مخاطرات، ارزیابی ظرفیتهای موجود، تدوین سناریوهای محتمل، تدوین برنامه پاسخ و بدنبال آن فرآیند تامین لجستیک، نیروی انسانی، دارو و تجهیزات تعریف گردید و هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی مورد نیاز جهت جلب مشارکت همکاران و شرکا سلامت صورت گرفت.
وی ادامه داد از ابتدای شهریور ماه آماده سازی موکب های سلامت در دستور کار قرار گرفت و کلیه تجهیزات و لجستیک مورد نیاز در محل مستقر گردید.
وی در پایان با اشاره به اینکه همه تدابیر لازم برای ارائه خدمات مطلوب سلامت در حوزه بهداشت و درمان به زائرین حسینی(ع) اتخاذ شده است گفت: موکب های سلامت مستقر در زائر سرای امام رضا (ع) زاهدان و میل ۷۲ میرجاوه و زائر سرای امام رضا(ع) شهرستان میرجاوه از امروز دهم شهریور فعال و نیروی انسانی تخصصی بهداشت و درمان آماده ارائه خدمات به زائرین می باشند. وی خاطر نشان کرد در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ۲ موکب سلامت تیم های بهداشتی و درمانی بصورت ثابت ارائه خدمات خواهند داشت و در چهار موکب ارائه خدمات توسط تیم های سیار بهداشتی _درمانی در زمان ورود زائرین صورت خواهد پذیرفت. طبق برنامه ریزی انجام شده تیم های اورژانش پیش بیمارستانی بصورت شبانه روزی در ۶ موکب مستقر خواهند بود.
comment