اخبار > به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت ، بهداشت و درمان استان در مسیر توسعه قرار گرفت

رئیس دانشگاه :

دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت : به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت، بهداشت و درمان استان در مسیر توسعه قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی - دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در جمع اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه و مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز استان سخن می گفت ادامه داد: اجرای طرح تحول باعث رقم خوردن تاریخ جدیدی در نظام سلامت کشور شد به گونه ای که آمار و ارقام نسبت به قبل و بعد از اجرای این طرح ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون صد در صد مراکز بهداشتی و درمانی در شهرهای زیرمجموعه دانشگاه دارای پزشک هستند گفت: بیش از 50 درصد مراکز هم دارای دندانپزشک هستند.
وی افزود: با اجرای این طرح همچنین 50 درصد به ظرفیت تخت های بیمارستانی در شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه افزوده شد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون 10 بیمارستان در شهرهای مختلف استان به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: تا پایان سال نیز 4 بیمارستان دیگر را به بهره برداری خواهیم رساند.
وی همچنین به ظرفیت رسانه ها در فرهنگسازی مسائل سلامت اشاره و تصریح کرد: رسانه های صوتی، تصویری و مجازی به عنوان بازوان توانمندی در راستای ارتقاء سواد سلامت مردم محسوب می شوند .
وی با اشاره به وجود برخی حاشیه سازی ها اذعان داشت: از حاشیه سازی ها ناراحت و نگران نمی شویم چرا که تمام تلاش و تمرکز ما بر خدمت رسانی به مردم است و اگر زمانی این حاشیه سازی منجر به ایجاد وقفه در این خدمت رسانی شود تمامی خانواده سلامت نگران خواهند شد.
آقای محمود دولت کردستانی مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان هم در این جلسه گفت: هیچ فعالیتی در صدا و سیما انجام نمی شود مگر اینکه با سلامت جسم و روح شهروندان سرو کار دارد.
وی با اشاره به همراهی مطلوب و موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با صدا و سیمای مرکز استان ادامه داد: این مرکز آمادگی حضور متخصصان و پزشکان را در تولیدات رادیویی و تلویزیونی دارد.
وی تصریح کرد: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با همراهی و همیاری یکدیگر باید تمامی تلاشگرانی که با اقدامات و خدمات جهادی خود سنگ بنای توسعه و پیشرفت را در این استان مرزی پایه گذاری کردند معرفی کنیم.
گفتنی است در این جلسه که 4 ساعت به طول انجامید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به بیان اقدامات چند ساله دانشگاه در عرصه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به هم استانی ها پرداختند.
معاونان صدا و سیمای مرکز استان نیز برگزاری این جلسه را در برنامه ریزی های آتی این اداره کل در خصوص ضرورت تمرکز بر حیطه های خاص نظام سلامت در راستای ارتقاء سواد سلامت مردم مثبت و موثر دانستند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٢ شهريور ١٣٩٦ ١٤:٤٣
گروه اخبار : Slider, News
شماره خبر : ١٦٣٩٨